Fix refs
[scilab.git] / scilab / modules / localization / tests / unit_tests / setlanguage.dia.ref
1 //===============================
2 // unit tests setlanguage
3 // INRIA 2008
4 // @author Sylvestre LEDRU
5 //===============================
6 // Void call
7 if execstr('setlanguage()','errcatch')==0 then bugmes();quit;end
8 // Double call
9 lang="fr_FR"; lang2="en_US"; if execstr('setlanguage(lang, lang2)','errcatch')==0 then bugmes();quit;end
10 // Empty call
11 lang=""; if setlanguage(lang) <> %F then bugmes();quit;end
12 Unsupported language ''.
13 Switching to default language : 'en_US'.
14 // Switch to english
15 lang="en_US"; if setlanguage(lang) <> %T then bugmes();quit;end
16 // Switch to english with small code
17 lang="en"; if setlanguage(lang) <> %T then bugmes();quit;end
18 // Switch to french with small code
19 lang="fr"; if setlanguage(lang) <> %T then bugmes();quit;end
20 // Switch to a wrong code
21 lang="f"; if setlanguage(lang) <> %F then bugmes();quit;end
22 Unsupported language 'f'.
23 Switching to default language : 'en_US'.
24 // Switch to a wrong code
25 lang="ff"; if setlanguage(lang) <> %F then bugmes();quit;end
26 Unsupported language 'ff'.
27 Switching to default language : 'en_US'.
28 // Switch to a wrong code
29 lang="fff"; if setlanguage(lang) <> %F then bugmes();quit;end
30 Unsupported language 'fff'.
31 Switching to default language : 'en_US'.
32 // Switch to a wrong code
33 lang="ffff"; if setlanguage(lang) <> %F then bugmes();quit;end
34 Unsupported language 'ffff'.
35 Switching to default language : 'en_US'.