Fix test win64b: test_run('xcos', 'bug_12384') 93/11393/1
Adeline CARNIS [Thu, 25 Apr 2013 07:09:41 +0000 (09:09 +0200)]
Change-Id: I01dc6ebffa2a757d4644f683c7de849bd559ee99

scilab/modules/xcos/tests/nonreg_tests/bug_12384.unix.dia.ref [moved from scilab/modules/xcos/tests/nonreg_tests/bug_12384.dia.ref with 100% similarity]
scilab/modules/xcos/tests/nonreg_tests/bug_12384.win.dia.ref [new file with mode: 0644]

diff --git a/scilab/modules/xcos/tests/nonreg_tests/bug_12384.win.dia.ref b/scilab/modules/xcos/tests/nonreg_tests/bug_12384.win.dia.ref
new file mode 100644 (file)
index 0000000..815855e
--- /dev/null
@@ -0,0 +1,23 @@
+// =============================================================================
+// Scilab ( http://www.scilab.org/ ) - This file is part of Scilab
+// Copyright (C) 2013 - Scilab Enterprises - Clement DAVID
+//
+//  This file is distributed under the same license as the Scilab package.
+// =============================================================================
+// <-- XCOS TEST -->
+// <-- Non-regression test for bug 12384 -->
+//
+// <-- Bugzilla URL -->
+// http://bugzilla.scilab.org/show_bug.cgi?id=12384
+//
+// <-- Short Description -->
+// Algebraic loop error while compiling a diagram with a modelica part linked 
+// to another modelica part with an explicit link (using a sensor).
+ilib_verbose(0);
+importXcosDiagram(SCI+"/modules/xcos/tests/nonreg_tests/bug_12384.zcos");
+Info = scicos_simulate(scs_m,list());
+--------------------------------------------\
+ Main Modelica : TMPDIR\Loop_im.mo
+
+ Flat Modelica : TMPDIR\Loop_imf.mo
+ Simulation C code :TMPDIR\Loop_im.c